Ενημέρωση για Voucher Ανεργών με επίδομα 1.000€

ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΡΤΑ ΑΝΕΡΓΙΑΣ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΙΑΣ ΗΜΕΡΑΣ

30.000 επιπλέον άνεργοι σε λίγες μέρες θα μπορούν να κάνουν αίτηση για το ήδη υπάρχον πρόγραμμα των 120.000 ανέργων που τρέχει από πέρυσι και είχε διακοπεί για λίγους μήνες. Με την ολοκλήρωση της παρακολούθησης θα δικαιούστε το ποσό των 1000 Ευρώ. Η υλοποίηση των προγραμμάτων κατάρτισης θα πραγματοποιηθεί με δια ζώσης εκπαίδευση (70 ώρες) και με τη μέθοδο της εξ αποστάσεως εκπαίδευσης (τηλεκατάρτιση), η οποία θα περιλαμβάνει σύγχρονη & ασύγχρονη εξ αποστάσεως εκπαίδευση. (130 ώρες). (2 εβδομάδες διάσωσης και το υπόλοιπο On Line).

Όσοι δικαιούχοι υλοποίησαν το πρόγραμμα δεν δικαιούνται να το παρακολουθήσουν και 2η φορά. 

Αναμένεται και ένα ακόμη πρόγραμμα ανέργων άμεσα.

Απαραίτητη η άμεση συγκέντρωση των δικαιολογητικών, έτσι ώστε να υποβληθούν κατευθείαν οι αιτήσεις κατά το άνοιγμα της πλατφόρμας, καθώς θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας.

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ:

1. Φωτοτυπία  Αστυνομικής ταυτότητας ή διαβατήριου

2. Φωτοτυπία Απολυτήριου (τουλάχιστον γυμνάσιου), Οι αλλοδαποί θα φέρετε και ΕΠΙΣΗΜΗ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΑΠΟ ΔΙΚΗΓΟΡΟ

3. Ενεργή κάρτα Ανεργίας

4. Τραπεζικό Λογαριασμό στο όνομα σας

5. Το κινητό σας τηλέφωνο να είναι ταυτοποιημένο για να μπορεί να λαμβάνει μηνύματα από το Gov (η ταυτοποίηση για τα καρτοκινητά γίνεται στο ΚΕΠ ενώ για τα συμβόλαια μπορείτε μονοί σας.

Όλα τα δικαιολογητικά θα παραληφθούν είτε μέσω του email info@ingenia.gr είτε αυτοπροσώπως στο κέντρο μας Καισαρείας 23, Καλαμαριά,  Δευτέρα έως Παρασκευή 11:00 – 21:30  και Σάββατο 10:30 – 14:30.

Φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος