Γαλλικά

Γιατί γαλλικά;

Η Γαλλική είναι η μοναδική ίσως γλώσσα, μετά την Αγγλική, που ομιλείται και στις πέντε ηπείρους, με 220 εκατομμύριο ομιλητές παγκοσμίως. Είναι η επίσημη γλώσσα πολλών κρατών (για παράδειγμα του Καναδά, του Βελγίου, της Ελβετίας, και πολλών κρατών της Αφρικής και της Ασίας), καθώς και η γλώσσα της διπλωματίας, της τέχνης, της γαστρονομίας και της μόδας. Τα Γαλλικά είναι επίσης μία από τις επίσημες γλώσσες του Ο.Η.Ε. Συνεπώς, γνωρίζοντας γαλλικά, μπορεί κανείς να σπουδάσει και να ζήσει σε διάφορες χώρες του εξωτερικού, αλλά και να εκτοξεύσει την επαγγελματική του σταδιοδρομία.

Ποιος μπορεί να παρακολουθήσει;

Στο εκπαιδευτικό κέντρο INGENIA, οποιοσδήποτε μπορεί να ξεκινήσει ή να συνεχίσει την εκμάθηση της γαλλικής γλώσσας, ανεξάρτητα από την ηλικία στην οποία βρίσκεται, τις γνώσεις που έχει, και τον τόπο διαμονής του. Το κέντρο μας προσφέρει μια μεγάλη επιλογή τμημάτων Γαλλικών όπως Παιδικά Τμήματα (από την ηλικία των 7 ετών), Τμήματα Ενηλίκων, Ταχύρρυθμα Τμήματα, Ιδιαίτερα, Τμήματα Εξ' Αποστάσεως και Τμήματα Δια Ζώσης, για όλα τα επίπεδα.  

Γιατί σε εμάς;

Ακολουθώντας το Ευρωπαϊκό Κοινοτικό Πλαίσιο, αποτελούμε ένα πρότυπο Κέντρο Ξένων Γλωσσών, με έμπειρους καθηγητές και πρωτοπόρες μεθόδους διδασκαλίας.

Εκδήλωση ενδιαφέρον

Το ονομαματεπώνυμο είναι υποχρεωτικό. *
Δεν έχετε συμπληρώσει το email σας ή το email που δηλώσατε δεν είναι έγκυρο.
Το μήνυμα είναι υποχρεωτικό .