Γερμανικά

Γιατί γερμανικά;

Τα Γερμανικά είναι η δεύτερη ξένη γλώσσα που επιλέγουν οι περισσότεροι Έλληνες να μάθουν. Είναι επίσημη γλώσσα στη Γερμανία, την Αυστρία, την Ελβετία, το Λιχτενστάιν, το Λουξεμβούργο,  και τη Γερμανόφωνη Κοινότητα του Βελγίου. Η Γερμανία έχει κάποια από τα καλύτερα πανεπιστήμια στην Ευρώπη, όπου είναι ευκολότερο να εισαχθεί κάποιος που γνωρίζει την γλώσσα. Προσφέρει επίσης κάποια δωρεάν γερμανόφωνα μεταπτυχιακά για πολίτες της Ε.Ε. Τέλος, η γνώση Γερμανικών βελτιώνει σημαντικά τις επαγγελματικές σας ευκαιρίες στις πολλές γερμανικές εταιρίες στη χώρα μας αλλά και στις υπόλοιπες χώρες του κόσμου.

Ποιος μπορεί να παρακολουθήσει;

Στο εκπαιδευτικό κέντρο INGENIA, οποιοσδήποτε μπορεί να ξεκινήσει ή να συνεχίσει την εκμάθηση της γερμανικής γλώσσας, ανεξάρτητα από την ηλικία στην οποία βρίσκεται, τις γνώσεις που έχει, και τον τόπο διαμονής του. Το κέντρο μας προσφέρει μια μεγάλη επιλογή τμημάτων Γερμανικών όπως Παιδικά Τμήματα (από την ηλικία των 7 ετών), Τμήματα Ενηλίκων, Ταχύρρυθμα Τμήματα, Ιδιαίτερα, Τμήματα Εξ' Αποστάσεως και Τμήματα Δια Ζώσης, για όλα τα επίπεδα.  

Γιατί σε εμάς;

Ακολουθώντας το Ευρωπαϊκό Κοινοτικό Πλαίσιο, αποτελούμε ένα πρότυπο Κέντρο Ξένων Γλωσσών, με έμπειρους καθηγητές και πρωτοπόρες μεθόδους διδασκαλίας.

Εκδήλωση ενδιαφέρον

Το ονομαματεπώνυμο είναι υποχρεωτικό. *
Δεν έχετε συμπληρώσει το email σας ή το email που δηλώσατε δεν είναι έγκυρο.
Το μήνυμα είναι υποχρεωτικό .