Ισπανικά

Γιατί ισπανικά;

Τα Ισπανικά είναι η μοναδική γλώσσα που αποτελεί τη επίσημη γλώσσα σε 21 χώρες (Ισπανία, Μεξικό, Κολομβία, Αργεντινή, Περού, Κούβα, Δομινικανή Δημοκρατία κλπ), περίπου το 7% του παγκόσμιου πληθυσμού έχει ως μητρική του γλώσσα τα ισπανικά, και η εκμάθηση ισπανικών είναι υποχρεωτική σε αρκετές χώρες (όπως για παράδειγμα οι Η.Π.Α. και η Αργεντινή). Έτσι, η γνώση και ομιλία ισπανικών μπορεί να διευρύνει τους ορίζοντες σου, να διευκολύνει τα ταξίδια σου, και να ανοίξει πόρτες για προπτυχιακές και μεταπτυχιακές σπουδές σε διάφορες χώρες του εξωτερικού. Τέλος, η γνώση ισπανικών μπορεί να βελτιώσει την επαγγελματική σου πορεία είτε στο ελληνικό δημόσιο, λόγω της μοριοδότησης του ΑΣΕΠ, είτε στον ιδιωτικό τομέα καθώς έρευνες έχουν δείξει πως εντός της επόμενης δεκαετίας, τα ισπανικά θα είναι η δεύτερη γλώσσα σε χρήση και σε οικονομικές συναλλαγές στον κόσμο, ανοίγοντας ακόμη περισσότερες επαγγελματικές προοπτικές σε σχέση με σήμερα.

Ποιος μπορεί να παρακολουθήσει;

Στο εκπαιδευτικό κέντρο INGENIA, οποιοσδήποτε μπορεί να ξεκινήσει ή να συνεχίσει την εκμάθηση της ισπανικής γλώσσας, ανεξάρτητα από την ηλικία στην οποία βρίσκεται, τις γνώσεις που έχει, και τον τόπο διαμονής του. Το κέντρο μας προσφέρει μια μεγάλη επιλογή τμημάτων Ισπανικών όπως Παιδικά Τμήματα, Τμήματα Ενηλίκων, Ταχύρρυθμα Τμήματα, Ιδιαίτερα, Τμήματα Εξ' Αποστάσεως και Τμήματα Δια Ζώσης, για όλα τα επίπεδα.  

Γιατί σε εμάς;

Ακολουθώντας το Ευρωπαϊκό Κοινοτικό Πλαίσιο, αποτελούμε ένα πρότυπο Κέντρο Ξένων Γλωσσών, με έμπειρους καθηγητές και πρωτοπόρες μεθόδους διδασκαλίας.

Εκδήλωση ενδιαφέρον

Το ονομαματεπώνυμο είναι υποχρεωτικό. *
Δεν έχετε συμπληρώσει το email σας ή το email που δηλώσατε δεν είναι έγκυρο.
Το μήνυμα είναι υποχρεωτικό .