ΤΜΗΜΑΤΑ ΕΝΗΛΙΚΩΝ

Στο Εκπαιδευτικό Κέντρο Ingenia, γνωρίσουμε πόσο σημαντική είναι η πιστοποίηση ξένων γλωσσών, ειδικότερα στον επαγγελματικό τομέα, ενώ παράλληλα κατανοούμε τους έντονους και γρήγορους ρυθμούς της ενήλικης ζωής. Για αυτό, προσφέρουμε στους ενήλικες, εξατομικευμένα προγράμματα, προσαρμοσμένα στις δικές τους ανάγκες. 

Προετοιμασία για της Πανελλήνιες

Γνωρίζοντας πόσο σημαντικές είναι για τον υποψήφιο φοιτητή οι Πανελλήνιες Εξετάσεις, παρέχουμε Πρόγραμμα Προετοιμασίας για ειδικό ξενόγλωσσο μάθημα (Αγγλικά, Γαλλικά, Γερμανικά, Ισπανικά, Ιταλικά), ώστε να προετοιμαστούν κατάλληλα οι μαθητές που θέλουν να περάσουν σε σχολές όπου αυτό αποτελεί προαπαιτούμενο. Λαμβάνοντας υπόψιν μας την πίεση και το διάβασμα που έχουν οι μαθητές στην τελευταία τάξη του Λυκείου, προσπαθούμε με ειδικά βιβλία, έμπειρους καθηγητές και συγκεκριμένες μεθόδους που επικεντρώνονται στα θέματα των εξετάσεων να κατευθύνουμε τους μαθητές μας στην επιτυχία.

Επίσης στο Κέντρο μας παρέχουμε Προγράμματα Προετοιμασίας για εξειδικευμένα πτυχία (IELTS, TOEFL, GMAT, GRE, BULATS), τα οποία είναι απαραίτητα για μεταπτυχιακές σπουδές.

Ταχύρρυθμα Προγράμματα Ενηλίκων

Το Εκπαιδευτικό Κέντρο Ingenia προσφέρει ταχύρρυθμα προγράμματα ενηλίκων για όλες τις γλώσσες (σε ολιγομελή τμήματα ή ιδιαίτερα). Πρόκειται για ένα πρόγραμμα ευέλικτο και οικονομικό, με σκοπό την γρήγορη απόκτηση πιστοποίησης, καθώς με μόνο 2 - 3 ώρες την εβδομάδα και σε λιγότερο από έξι μήνες, οι ενήλικες αποκτούν πιστοποίηση B2 στην γλώσσα που αυτοί επιθυμούν.

Ξένες Γλώσσες για Επαγγελματικό Σκοπό

Στο Εκπαιδευτικό Κέντρο Ingenia, γνωρίζουμε την σημασία των ξένων γλωσσών στην επαγγελματική εξέλιξη του ατόμου. Στο Κέντρο μας θα βρείτε διάφορα προγράμματα εκμάθησης ξένων γλωσσών για επαγγελματικό σκοπό, ειδικά διαμορφωμένα για επαγγελματίες και φοιτητές διαφόρων επαγγελματικών κλάδων. Τα προγράμματα αυτά, βασισμένα στην ορολογία του κάθε κλάδου, με ειδικά βιβλία ορολογίας και έμπειρους καθηγητές στοχεύουνε να σας βοηθήσουνε στην επαγγελματική σας εξέλιξη.

Ενδεικτικά, κάποια από τα προγράμματα ξένων γλωσσών (Αγγλικά, Γαλλικά, Γερμανικά, Ιταλικά, Ισπανικά) για επαγγελματικό σκοπό που προσφέρουμε είναι τα εξής: 

  • Για Επιχειρηματίες 
  • Για Ξενοδοχεία & Catering
  • Για Επαγγελματίες της Πληροφορικής
  • Για Επαγγελματίες στον Τουρισμό
  • Για Επαγγελματίες της Νομικής 
  • Για Νοσηλευτές
  • Για Ιατρούς
  • Για Σώματα Ασφαλείας
  • Για Υπαλλήλους Γραφείου και Γραμματειακής Υποστήριξης 
  • Για τον Τραπεζικό Κλάδο

Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε μαζί μας τηλεφωνικώς στα 2310 437112 και 6971653270, στο email info@ingenia.gr, ή από κοντά στο εκπαιδευτήριό μας Καισαρείας 23, Καλαμαριά Θεσσαλονίκης.

Εκδήλωση ενδιαφέρον

Το ονομαματεπώνυμο είναι υποχρεωτικό. *
Δεν έχετε συμπληρώσει το email σας ή το email που δηλώσατε δεν είναι έγκυρο.
Το μήνυμα είναι υποχρεωτικό .