Για Σπουδές στο Εξωτερικό

Για τους φοιτητές που επιθυμούνε να σπουδάσουνε στο εξωτερικό, η επαρκής γνώση της αγγλικής γλώσσας είναι ένα από τα σημαντικότερα εφόδια για την επίτευξη του στόχου τους τόσο για την επικοινωνία και την εκπαίδευσή τους, όσο και την μελλοντική επαγγελματική τους απασχόληση. 

Έτσι, είναι πολύ σημαντικό, και πολλές φορές και προαπαιτούμενο, για την εισαγωγή των υποψηφίων στα προπτυχιακά και στα μεταπτυχιακά προγράμματα του εξωτερικού, να κατέχουν ειδικά πτυχία Αγγλικών αναγνωρισμένα στο εξωτερικό.

Στον εκπαιδευτικό όμιλο INGENIA, προσφέρονται δια ζώσης και online μαθήματα και προετοιμασία για τις πιστοποιήσεις από έμπειρους καθηγητές, για όλα τα αναγνωρισμένα πιστοποιητικά αγγλικών που μπορούν να σας βοηθήσουν να προχωρήσετε σε ακαδημαϊκές σπουδές σε ξένα πανεπιστήμια ή και στην εύρεση εργασίας σε χώρες του εξωτερικού. 

Τα πτυχία αυτά αναγνωρίζονται σε πολλές χώρες παγκοσμίως, όπως για παράδειγμα σε όλες τις χώρες της Ε.Ε., στην Μ. Βρετανία, στις Η.Π.Α., στον Καναδά, στην Αυστραλία και στην Νέα Ζηλανδία.  

Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε μαζί μας τηλεφωνικώς στα 2310 437112 και 6971653270, στο email info@ingenia.gr, ή από κοντά στο εκπαιδευτήριό μας Καισαρείας 23, Καλαμαριά Θεσσαλονίκης. 

Εκδήλωση ενδιαφέρον

Το ονομαματεπώνυμο είναι υποχρεωτικό. *
Δεν έχετε συμπληρώσει το email σας ή το email που δηλώσατε δεν είναι έγκυρο.
Το μήνυμα είναι υποχρεωτικό .