Ιταλικά

Γιατί ιταλικά;
Τα Ιταλικά είναι μελωδική και ρομαντική γλώσσα, που ομιλείται από πάνω από 85 εκατομμύρια ανθρώπους παγκοσμίως. Η εκμάθηση Ιταλικών για όσους ήδη γνωρίζουν Αγγλικά, είναι ευκολότερη από ότι άλλων γλωσσών, λόγω των αρκετών κοινών στοιχείων που έχουν οι δύο αυτές γλώσσες.  Η Ιταλία έχει αρκετά διάσημα πανεπιστήμια (όπως το Πανεπιστήμιο του Μιλάνου) και η εκμάθηση της ιταλικής γλώσσας μπορεί να ανοίξει τις πόρτες για προπτυχιακές ή μεταπτυχιακές σπουδές στην Ιταλία. Τέλος, η εκμάθηση Ιταλικών μπορεί να αναβαθμίσει την επαγγελματική σας πορεία είτε στο ελληνικό δημόσιο, λόγω της μοριοδότησης του ΑΣΕΠ, είτε στον ιδιωτικό τομέα καθώς η Ιταλία έχει πολλές επιχειρήσεις "κολοσσούς" στη μόδα, την αυτοκινητοβιομηχανία, τη γαστρονομία, την αρχιτεκτονική και πολλούς ακόμα επαγγελματικούς κλάδους.

Ποιος μπορεί να παρακολουθήσει;

Στο εκπαιδευτικό κέντρο INGENIA, οποιοσδήποτε μπορεί να ξεκινήσει ή να συνεχίσει την εκμάθηση της ιταλικής γλώσσας, ανεξάρτητα από την ηλικία στην οποία βρίσκεται, τις γνώσεις που έχει, και τον τόπο διαμονής του. Το κέντρο μας προσφέρει μια μεγάλη επιλογή τμημάτων Ιταλικών όπως Παιδικά Τμήματα (από την ηλικία των 12 ετών), Τμήματα Ενηλίκων, Ταχύρρυθμα Τμήματα, Ιδιαίτερα, Τμήματα Εξ' Αποστάσεως και Τμήματα Δια Ζώσης, για όλα τα επίπεδα.  

Γιατί σε εμάς;

Ακολουθώντας το Ευρωπαϊκό Κοινοτικό Πλαίσιο, αποτελούμε ένα πρότυπο Κέντρο Ξένων Γλωσσών, με έμπειρους καθηγητές και πρωτοπόρες μεθόδους διδασκαλίας.

Εκδήλωση ενδιαφέρον

Το ονομαματεπώνυμο είναι υποχρεωτικό. *
Δεν έχετε συμπληρώσει το email σας ή το email που δηλώσατε δεν είναι έγκυρο.
Το μήνυμα είναι υποχρεωτικό .